Продавница

Inox Flamingo – Печатен сад за храна / вода 500мл.

390.00мкд


Inox Flamingo – Печатен сад за храна / вода 500мл.
Дијаметар: 13см.

Извозник: Карли и Фламинго – ЕУ
Шифра: 44328

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

en_USEnglish
0