Продавница

Inox Flamingo – Печатен сад за храна / вода за маче 11.5см. / 160мл.

350.00мкд 290.00мкд


Inox Flamingo – Печатен сад за храна / вода за маче / 160мл.
Дијаметар: 11.5см.

Извозник: Карли и Фламинго – ЕУ
Шифра: 561059

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

en_USEnglish
en_USEnglish
0