Продавница

Сад за храна пластичен со гума – Trixie 0.3л

160.00мкд


Пластичен сад за храна со гумица што не дозволува садот да се лизга. 0,3 л
Дијаметар: 15см

Земја на потекло : Германија
Шифра: 24950

en_USEnglish
en_USEnglish
0