Продавница

Inox – Trixie – Сад за храна 2 x 0.2 л

390.00мкд


Дупли росфајтен сад за храна  2 x 0.2 л
Должина: 23см
Ширина: 10см

Земја на потекло : Германија

Шифра: 24830

en_USEnglish
0