Продавница

Сад за храна/вода 250мл

140.00мкд


Пластичен сад за храна/вода со дијаметар од 15см и собира 0.25л течност.

Земја на потекло : Кина

Шифра: 25910070

en_USEnglish
en_USEnglish
0