Продавница

Inox – Росфајтен дупли сад за храна и вода (L) 2 х 600мл

600.00мкд


Росфајтен дупли сад за храна и вода 2 х 600мл
Должина: 40см
Ширина: 20см

Земја на потекло : Кина

en_USEnglish
en_USEnglish
0