Продавница

Пластичен сад за храна/вода 1.3l

260.00мкд


Пластичен сад за храна/вода со дијаметар од 24.5см и собира 1.3l течност.

Земја на потекло : Кина

Шифра: 25940070

en_USEnglish
en_USEnglish
0