Продавница

Vitapol Silica gel flower – Силиконска песок со мирис на цветови 3.8л.

450.00мкд


Vitapol Silica gel flower – Силиконска песок со мирис на цветови 3.8л.
Хигенска силиконска тоалетна песок со мирис на цитрусно овошје за маче.
Ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата.
Земја на потекло: ЕУ
Шифра: ЗВП4873

Категории: , . Брендови:
en_USEnglish
en_USEnglish
0