Продавница

Vitapol Barry king – Песок за маче со мирис на шума/бор 5л.

390.00мкд 350.00мкд


Vitapol Barry king – Песок за маче со мирис на шума/бор 5л.
Хигенска силиконска тоалетна песок со мирис
Ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата.

Шифра: БК 14504

Извозник: Витапол – Полска

Увозник за Македонија:
Пријатели-Миленици
Никола Тесла 42 – Битола

Категории: , . Брендови:
en_USEnglish
en_USEnglish
0