Продавница

Sepi cat ultra antibacterial – Антибактериска песок за маче која не се лепи на шепите 10л.

440.00мкд


Sepi cat SPA – Песок за маче клампинг со мирис 10л
Ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата.
Земја на потекло: ЕУ

 

en_USEnglish
en_USEnglish
0