Продавница

QUIK – Хигенска тоалетна песок – Марсел сапун клампинг бентонит 5л.

250.00мкд 230.00мкд


QUIK – Хигенска тоалетна песок – Марсел сапун 5л.
Хигенска тоалетна песок за маче со мирис на лаванда .
Ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата правејќи грутчиња.
Земја на потекло: Турција

Увозник за Македонија:

Пријатели-миленици

Никола Тесла 42 – Битола

Шифра: БНТ003

en_USEnglish
en_USEnglish
0