Продавница

Jungle – клампинг Суперпремиум антибактериска песок од бентонит со активен јаглен и мирис на марсел сапун

400.00мкд


Џангл – клампинг Суперпремиум антибактериска песок од бентонит
со активен јаглен и мирис на марсел сапун
Еколошка хигенска тоалетна песок  за маче.
Го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата правејќи грутчиња.

Земја на потекло : Турција
Шифра: БНТ-023

Увозник за Македонија:

Пријатели-миленици

Никола Тесла 42 – Битола

 

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница