Продавница

Flamingo – Силиконска песок медиум 5.5л.

650.00мкд 590.00мкд


Flamingo – Силиконска песок медиум 5.5л.
Хигенска силиконска тоалетна песок.
Ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата.
Извозник: Фламинго – ЕУ
Увозник:
Пријатели-миленици
Никола Тесла 42 Битола
Шифра: 1030325

Категории: , . Брендови:
en_USEnglish
en_USEnglish
0