Продавница

Cats White – Песок за маче со мирис на сапун- бентонит клампинг 10л.

450.00мкд 400.00мкд


Cats White – Песок за маче со мирис на сапун- бентонит клампинг 10л.
– Природна песок за маче од Бентонит.
– 0.5мм.-2.25мм. – тоа е големината на песок која е најбарана од потрошувачите.
– Нејзиното згрутчување е како снежна топка, не е како кај конкурентските песоци рамно како плоча, со тоа се заштедува песок, и е полесно за исфрлување од тоалетот за маче.
– 99.5% (dust free) што значи дека нема да забележите никаква прашина од овој производ во Вашиот дом.
– Високо апсорбирање на течност, супер премиум квалитет.
– Згрутчувањето на течноста е само за 5 секунди, и веднаш после извршената физиолошка потреба се испушта пријатна арома од песокот за маче во зависност од мирисот
(бебешка пудра, портокал, лаванда или сапун)
– Благодарение на природниот минерал монтморилонит во структурата на овој песок, ги заробува сите лоши мириси.
– Целосно елиминирање на проблемите како што се тиња и лепење песок на шепи.
– Еколошка кеса – пакување кое се рециклира (да ја заштитиме животната средина)

Земја на потекло: Турција
Шифра: БНТ 008

Увозник за Македонија:
Пријатели-миленици
Никола Тесла 42 – Битола

en_USEnglish
en_USEnglish
0