Продавница

Dubex Tarte L – Лежалка за миленици (78х60х22см)

2,590.00мкд 2,390.00мкд


Dubex Tarte L – Лежалка за миленици (78х60х22см)
Потекло: Турција

Лежалките од серија Тарте (правоаголни) овозможуваат совршено удобен простор каде што вашиот миленик може да се одмори без стрес. Додека нејзината дебела внатрешна површина за полнење и спиење обезбедува мека заштита, таа заштитува од студени и тврди подови, правејќи се да се чувствува пријатно дури и на паркет или керамички подови
Внатрешноста на креветите од Серија Тарте (Правоаголни) е исполнета со 100% оригинални силиконски влакна со зрна од 1-ви квалитет, а двете страни на делот од перницата се изработени од памучна текстура и ткаенина со постелнина со својства на течност и отфрлање на дамки. Нашиот производ е најквалитетен и најполн душек на пазарот во однос на квалитетот на материјалот и внатрешното полнење.

Материјалите кои се користат во овие лежалки се со највисок квалитет и тие никогаш не содржат канцерогени супстанции во однос на здравјето на Вашиот ПРИЈАТЕЛ

Боја: VR-04 – Сиво / бели точки

en_USEnglish
en_USEnglish
0