Продавница

Dubex Gelato L – Лежалка за миленици водоотпорна (78×60х22см)

2,290.00мкд


Dubex Gelato L – Лежалка за миленици водоотпорна (78×60х22см)
Потекло: Турција

Целосно водоотпорна и идеална и за внатрешни и за надворешни услови.

Лежалките од серија Gelato овозможуваат совршено удобен простор каде што вашиот миленик може да се одмори без стрес. Додека нејзината дебела внатрешна површина за полнење и спиење обезбедува мека заштита, таа заштитува од студени и тврди подови, правејќи се да се чувствува пријатно дури и на паркет или керамички подови
Овој производ е најквалитетен и најполн душек на пазарот во однос на квалитетот на материјалот и внатрешното полнење.

Материјалите кои се користат во овие лежалки се со највисок квалитет и тие никогаш не содржат канцерогени супстанции во однос на здравјето на Вашиот ПРИЈАТЕЛ

Боја: VR-02 – темно сина
Шифра: 3026

en_USEnglish
0