Продавница

Легло / Креветче за миленици (65х45х20см)

1,490.00мкд 1,250.00мкд


Легло / Креветче за миленици (65х45х20см)
Легло за миленици овозможува совршено убоден и луксузен простор за Вашиот миленик.
Леглата имаат дебела внатрешна подлога и овозможува луксузно, меко и топло спиење кое Вашиот миленик ќе го обожава

Полнењето е изработено од 100% природен материјал од 1 класа.
Надворешниот дел е направен од материјал кој не дозволува да се лепи крзното на Вашиот миленик.

Земја на потекло: Турција
Шифра: ВП-1594

en_USEnglish
en_USEnglish
0