Продавница

Легло / Креветче за миленици (55х40х15см)

1,200.00мкд 900.00мкд


Легло / Креветче за миленици (55х40х15см)
Легло за миленици овозможува совршено убоден и луксузен простор за Вашиот миленик.
Леглата имаат дебела внатрешна подлога и овозможува луксузно, меко и топло спиење кое Вашиот миленик ќе го обожава

Полнењето е изработено од 100% природен материјал од 1 класа.
Надворешниот дел е направен од материјал кој не дозволува да се лепи крзното на Вашиот миленик.

Земја на потекло: Турција
Шифра: ВП-1581
Леглата ги имаме во повеќе бои (можете да погледнете на фотогрфиите)

en_USEnglish
en_USEnglish
0