Продавница

Медицинска инка за миленици Зип (23см./12см.) – Flamingo

250.00мкд


Медицинска инка за миленици Зип (23см./12см.) – Flamingo
Инка за миленици се става ако вашето милениче има повреда или операциски зафат за да неможе да ја лиже раната и да се повреди.
Димензии во наслов, и на фотографијата во галерија.

Врат: 23см
Длабина – 12см

Извозник: Карли и Фламинго – ЕУ
Шифра: 503002

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница