Продавница

Flamingo – Медицинска инка за миленици (28см/13см)

550.00мкд 350.00мкд


Инка за миленици се става ако вашето милениче има повреда или операциски зафат за да неможе да ја лиже раната и да се повреди.
Димензии во наслов, и на фотографијата во галерија.

Врат: 28см
Длабина – 13см

Извозник: Карли и Фламинго – ЕУ
Шифра: 503003

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

en_USEnglish
en_USEnglish
0