Продавница

Fortan -Catfortan (10 таблети)

50.00мкд


Витамини  за маче . Помагаат за зајакнување на коските и забите .

Кетфортан е концетриран минерално витамински и аминокиселински додаток во форма на таблети наменет за мачки. Идеална формула од есенцијални нутритиенти кои ги задоволуваат сите потреби на мачките .Мачките имаат голема потреба од таурин за нормален метаболизам кој во Кетфортанот го има во неопходните дози.

Погоден е за сите возрасти : мали мачиња, возрасни и сениор.

Кетфортанот како супервитален додаток, покрај минералите , витамините и олигоелементите, го прават и есенцијалните амино киселини кои неможат да се синтетизираат во организмот туку задолжително се внесуваат преку храна.

Дозирање: ½ таблета на 1 кг телесна тежина дневно.

Цена: Парче 5 ден.

Земја на потекло : Германија

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница