Продавница

BIOMIX PLUS OMEGA 3 – (100 таблети)

690.00мкд


За подобрување на квалитетот на кожата, убавo и сјајно крзно и појачан имунолошки систем

BIOMIX Plus Ω3 со својата унапредена формула која покрај високо квалитетниот пивски квасец, биотинот, Б комплекс витамините, содржи и суви морски алги (Schizochytrium limacinum) богати со OMEGA 3 есенцијални масни киселини, многу значајни за здравјето и нормално функционирање на организмот. Со примена на BIOMIX Plus Ω3 се постигнуваат многу добри резултати во поглед на унапредување на квалитетот на кожата, квалитетот и изгледот на крзното (меко, свиленкасто и сјајно) со позитивен ефект на пигментацијата. Исто така влијае на нормална работа на многу органи, позитивно делува на имунитетот и ја зголемува отпорноста на организмот на болести и инфекции како кај кучињата така и кај мачките. Посебно се препорачува примената на BIOMIX Plus Ω3 пред изложби за постигнување на поубав изложбен ефект, и во ситуации на било какви промени на крзното и кожата, и во ситуации на опаѓање на имунитетот и ослабен апетит кај кучињата и мачките.

Состав: Протеини 20%, масти 8%.

Содржина по кг: Витаминот Б1 400 mg; Витаминот Б2 1.200 mg; Витаминот 500 mg; Витаминот 2 mg; Калпан, calcium d-pantothenate 2.000 mg; Ниацин, Nicotinamide 4.000 mg; Биотин H2 50 mg; Фолна киселина 600 mg; Бакар (Cu) 100 mg; Цинк (Zn) 1.500 mg; Манган (Mn) 500 mg; Schizochytrium limacinum-Omega 3 (DHA).

Дневна препорачана доза:

– 1/2 таблета за мачки.

– 1 таблета на 10 кг телесна тежина на куче.

Зголемена терапевтска дневна доза:

– 1 таблета за мачки.

 – 2 таблети на 10 кг телесна тежина за куче.

1 таблета BIOMIX Plus Ω3 = 1.000 мг

ПАКУВАЊЕ: 100 таблети

Цена на таблета на парче – 10ден.

Земја на потекло: Србија

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница