Продавница

BIOMIX (100 таблети)

590.00мкд


За квалитетно, сјајно и убаво крзно

BIOMIX-от има голема содржина на пивски квасец, биотин и витамин Б комплекс кој поволно делува на квалитетот, сјајот и бојата на влакното, го зголемува имунитетот и апетитот, исто така се постигнува добар статус и квалитет на кожата како кај кучињата така и кај мачките, со што се избегнува сврбежот и непотребното чешање.

Посебно се препорачува употребата на BIOMIX 15-20 дена пред изложби поради постигнување подобар изложбен ефект како и во ситуации на било какви промени на влакното и кожата, во ситуации на намален имунитет и ослабнат апетит на кучињата и мачките.

Состав: Протеини 25%, масти 1,5%.

Содржи по кг: Витаминот Б1 400 mg; Витаминот Б2 1.200 mg; Витаминот Б6 500 mg; Витаминот Б12 2  mg;  Калпан, calcium d-pantothenate 2.000 mg; Ниацин, Nicotinamide 4.000 mg; Биотин H2 50 mg; Фолна киселина 600 mg; Бакар (Cu) 100 mg; Цинк (Zn) 1.400 mg; Манган (Mn) 240 mg.

Дневна препорачана доза:

– 1/2 таблета за мачки

– 1 таблета на 10 кг телесна тежина на куче.

Зголемена терапевска доза:

– 1 таблета за мачки.

– 2 таблети на 10 кг телесна тежина за куче.

 

1 таблета BIOMIX = 800 мг

 

ПАКУВАЊЕ: 100 таблети

Цена на таблета на парче – 8ден.
Земја на потекло: Србија

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница