Продавница

Flamingo – Сигурносен елек за пливање Л

1,463.00мкд


Flamingo – Сигурносен елек за пливање Л
40см – обем
За кучиња од: 25кг. до 45кг.

Материјал: полиестер со полнење: ПП полипропилен
Рачно миење
Прицврстувач со кука и лента со тока за кликање на пределот на стомакот и вратот
Водоотпорен
Рефлексивни
Со прстен за прицврстување на поводник и опашка со лента

Извозник: Фламинго – ЕУ
Увозник:
Пријатели-миленици
Никола Тесла 42 Битола
Шифра: 503060

en_USEnglish
0