Продавница

Sam’s Field puppy – Храна за мали кучиња 800гр. + Конзерва за мали кучиња 400гр.

560.00мкд


 • Sam’s Field puppy – Храна за мали кучиња со вкус на пилешко месо и компир
  Протеини – 30%
  Масти – 18%
 • Sam’s Field puppy – Конзерва со пилешко и говедско месо за мали кучиња со 80% месо
  (пилешко 40%, говедско 40%;
  протеини 9%, масти 10%)
  Земја на потекло: ЕУ
error: Содржината е заштитена !!
en_USEnglish
en_USEnglish
0