Продавница

Sam’s Field mini adult – Храна за возрасни кучиња со мал раст 8кг.

2,640.00мкд 2,376.00мкд


Sam’s Field ADULT MEDIUM
Храна за возрасни кучиња со мал раст со вкус на пилешко месо и ориз – 8кг.
Протеини 28%,
Масти 17%
Земја на потекло: ЕУ

en_USEnglish
en_USEnglish
0