Продавница

Purina- Darling Adult (пилешко/говедско со зеленчук) 15кг.

1,500.00мкд 1,350.00мкд


Комплетно избалансирана храна за кучиња од пилешко/говедско за кучиња над 12 месечна возраст
Вреќа 15 кг.
протеини -17%,
масти -8%
Земја на потекло: Унгарија

en_USEnglish
en_USEnglish
0