Продавница

ProperForm Lupoid Type 2 – 18кг.

2,880.00мкд 2,592.00мкд


ProperForm Lupoid Type 2 – 18кг.
Храна за возрасни кучиња со пилешко месо
Протеини-25.5%
Масти -20%
Земја на потекло – Еу

en_USEnglish
en_USEnglish
0