Продавница

KANI ADULT – Храна за куче – Јагнешко 10кг.

750.00мкд 670.00мкд


KANI ADULT – Храна за куче – Јагнешко 10кг.

–Протеини – 21%,
– Масти – 9%

НАПОМЕНА:
– За купени 20 вреќи, добивате 1 вреќа ГРАТИС

en_USEnglish
en_USEnglish
0