Продавница

Country farms salmon – Храна за возрасни кучиња со вкус на лосос – 70% месо – 1кг (РЕФУС)

380.00мкд 250.00мкд


Country farms salmon – Храна за возрасни кучиња со вкус на лосос
протеини 26% масти 16%
Земја на потекло ЕУ

en_USEnglish
en_USEnglish
0