Продавница

Elvis – шампон за кучe со долго крзно (природен против паразити) 300мл.

150.00мкд 95.00мкд


Елвис шампон за долго крзно со екстракт од растението синчец 300мл
Ги освежува и јакне кожата и крзното.
Заштита од паразити на природна база.

Извозник: Инко -ЕУ
Увозник:
Пријатели-миленици
Никола Тесла 42 Битола
Шифра: 1502

en_USEnglish
en_USEnglish
0