Продавница

Croci super nappy – Пелени за миленици со активен јаглен (57см х 54см) 14 парчиња

420.00мкд


Croci super nappy – Пелени за миленици со активен јаглен (57см х 54см) 14 парчиња
Подобро упивачко дејство, и подобрена формула за мирис околу привлекување на миленици за каде да извршуваат физиолошки потреби.

en_USEnglish
1