Продавница

BEAVIS – Puppi trainer – Спреј за физиолошки потреби 100мл

350.00мкд


Состав: Раствор во боја, цитани амониум бикарбонат, пропилен гликол, карбоксиметил целулоза, калиум сорбат и натриум бензоат.

Карактеристики: Формулата која овој тренинг спреј а има овозможува решение за елиминација на просторот  каде вашиот миленик да извршува физиолошки потреби.

Начин на употреба: Протресете добро пред употреба. Ако одредентата област е затворена, тогаш поставете подлога за миленичиња или весник. Бидете сигурни дека областа не е до креветот или садот за храна. Попрскајте на растојание од 15цм  од назначената област и дозволете му на вашето куче да помириса. Продолжете со обуката со додавање на дополнителна апликација од спрејоти често враќање на вашето милениче на самото место, особено после јадење, пиење, играње или спиење. Повторно аплицирајте по потреба. Повторувајте го процесот на обука додека не ги добиете вашите посакувани резултати. Секогаш наградете го вашето куче кога ке го направи тоа со желба.

Несакани ефекти: Доколку не може да се забележи усогласенот со ефектите на употреба.

Општи предупредувања: Да не се меша со миризливи лекови.  Препорачана доза нема овој спреј. Да нема контакт со очите и кожата. Во случај на контакт, исплакнете со вода.

Состојба на чување и рок на траење: Да се чува на собна температура, настрана од директна изложеност на сончева светлина, да се заштити од замрзнување. Да се чува на суви и ладни места.  Рокот на траење е 24 месеци од датумот на производство.

Земја на потекло: Турција
Увозник: Пријатели-миленици
Никола Тесла 42 – Битола
Шифра: БВС-020

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница