Продавница

NO LOVE SPRAY – спреј против парење 50мл.

690.00мкд


 • NO LOVE SPRAY – спреј против парење, се прска женката на задниот дел кога и е период за парење и спречува да и се доближуваат мажјаците.
  состав – метоксил , пропанол(Мetoxyl, Propanol)начин на употреба – испрскајте на задниот дел на женката од првиот ден на циклусот.
  начин на чување – екстремно запалив, не го чувајте на температура над 50С.Чувајте го вон дофат на деца.
0
  0
  Корпа
  Вашата корпа е празна.Врати се во продавница