Продавница

Flamingo – Заштитни гаќички за куче “XS” + 4 влошки

320.00мкд 290.00мкд


Flamingo – Заштитни гаќички за куче “XS” + 4 влошки
кое го штитат вашето женско куче од парење и помагаат при хигената кога има меструален циклус.
Извозник: Фламинго – ЕУ
Увозник:
Пријатели-миленици
Никола Тесла 42 Битола
Шифра: 500910

en_USEnglish
en_USEnglish
0