Продавница

Camon – Заштитни гаќички за куче “L”

440.00мкд


Гаќички L за големо куче,
кое го штитат вашето женско куче од парење и помагаат при хигената кога има меструален циклус. Шифра: C211/3
Обем околу струк: 42см
Земја на потекло : EУ

en_USEnglish
0