Продавница

Camon – Влошки “М” за средно куче – 25 парчиња

280.00мкд


Влошки “М” за средно куче за еднократна употреба кои помагаат за одржување на хигиената на вашето куче кога има менструален циклус
5,5 х 9.5см.
Шифра: С217/Б
Земја на потекло: ЕУ

en_USEnglish
0