Продавница

Inox – Росфајтен сад за храна/вода 1.2л.

350.00мкд


Росфајтен сад за храна/вода
Дијаметар: 27см.
Шифра: СГ04005
Земја на потекло: Кина.

en_USEnglish
en_USEnglish
0