Продавница

Кожна маска за куче со метал L – Доберман

650.00мкд


Sila – Маска за куче L  метал со кожа , дијаметар на околувратник 22 см (одговара за доберман)

Земја на потекло : Србија
Шифра: 64110

en_USEnglish
0