Продавница

Flexi – Стил M трака 5м. бело (до 25кг.)

940.00мкд


Flexi – Стил M трака 5м. бело (до 25кг.)

Шифра:
521026 – бело

Извозник: Флекси – Германија

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

en_USEnglish
0