Продавница

Flexi – Њу класик S јаже 5м. црвено (до 12кг.)

480.00мкд


Flexi – Њу класик S јаже 5м. црвено (до 12кг.)

Извозник: Флекси – Германија
Шифра:
1033138 – црвено

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

en_USEnglish
0