Продавница

Flexi – Њу класик М јаже 5м. црвено (до 20кг.)

550.00мкд


Flexi – Њу класик М јаже 5м. црвено (до 20кг.)

Извозник: Флекси – Германија
Шифра:
1033141 – црвено

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

en_USEnglish
0