Продавница

Flexi – Њу класик М трака 5м. црно (до 25кг.)

830.00мкд


Flexi – Њу класик М трака 5м. црно (до 25кг.)

Извозник: Флекси – Германија
Шифра: 521013

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница