Продавница

Flexi NEON XS- Поводник со извлекување 3метри (максимум 12кг.)

990.00мкд


Flexi NEON XS- Поводник со извлекување (макс. 12кг.)
Flexi NEON XS – Поводник/лента со извлекување.
Максимум до 12кг тежина на вашиот миленик, должина 3 метри.
Земја на потекло: Германија

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

en_USEnglish
en_USEnglish
0