Продавница

Flexi – Хаваи М трака 5м. жолто (до 15кг.)

690.00мкд


Flexi – Хаваи М трака 5м. жолто (до 15кг.)

Максимум до 15кг тежина на вашиот миленик, должина 5 метри.
Земја на потекло: Германија

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

en_USEnglish
0