Продавница

Flexi Design – поводник со извлекување S

890.00мкд


Flexi – поводник/лента со извлекување S. Максимум до 12 кг тежина на вашиот миленик , должина 5 метри.

Земја на потекло : Германија
Шифра: 2552

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

en_USEnglish
en_USEnglish
0