Продавница

Flexi – Џајнт XL трака 8м. црно (за енормно силни кучиња)

3,290.00мкд


Flexi – Џајнт XL трака 8м. црно (за енормно силни кучиња)

Шифра: ФЛЕ-265

Извозник: Флекси – Германија

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница