Продавница

Flexi – Њу комфорт јаже S 5м. црвено (до 12кг.)

950.00мкд


Flexi – Њу комфорт јаже S 5м. црвено (до 12кг.)
Максимум до 12 кг тежина на вашиот миленик ,
должина 5 метри.

Извозник: Флекси – Германија
Шифра: 573

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

en_USEnglish
en_USEnglish
0