Продавница

Flexi – Њу комфорт јаже S 5м. розе (до 12кг.)

990.00мкд


Flexi – Њу комфорт јаже S 5м. сино (до 12кг.)
Максимум до 12 кг тежина на вашиот миленик ,
должина 5 метри.

Извозник: Флекси – Германија
Шифра:

Увозник за Македонија:

Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница