Продавница

Flexi – Њу комфорт јаже М 5м. црвено (до 20кг.)

1,090.00мкд


Flexi – Њу комфорт јаже М 5м. црвено (до 20кг.)
Максимум до 20 кг тежина на вашиот миленик ,
должина 5 метри.

Извозник: Флекси – Германија

Шифра: ФЛЕ-071

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница